SRBIJA NA NOGAMA! PROCURILE JEZIVE INFORMACIJE! Kako je politička elita zajedno sa tajkunima opljačkala Srbiju: „Prljavi dil Vučića sa prljavim igračima tranzicije..“ (VIDEO)

Gost emisije „Intervju“ bio je gospodin Domagoj Margetić, istraživački novinar iz Hrvatske i član Antikorupcijske lige Balkana. Zajedno sa Vericom Barać je istraživao kako je politička elita zajedno sa tajkunima opljačkala Srbiju.

Margetić kaže da je uveren da je Borka Vučić „uklonjena kao nezgodan svedok tajnih tokova novca iz Srbije na tajne inostrane račune“…

On je uveren da postoji „prljavi dil Vučića sa prljavim igračima tranzicije“, a zadnji put je „svedočio“ kod tadašnjeg predsednika Tome Nikolića o „kiparskim parama“, kad je „Nikolić pred njim zvao Vučića“, krajem decembra 2013. godine, tada je „Nikolić od Vučića tražio da se dokumenti koje je priložio o tokovima novca istraže, gde je taj novac završio… (dokument je pročitao preko fondacije Šlaf išlo Dinkiću, u Saudijsku Arabiju, na neke tajne račune, radilo se i o ER-Srbiji, o određenom kriminalu u Telekomu, i o privatizaciji poljoprivredne zemlje, i o tajnim računima na Kipru, detektovano je tada 5-6 of-šor kompanija koje su bile uključene u tu mrežu za izvlačenje novca, a bile su povezane sa Šlafovom fondacijom sa jedne strane i sa tajnim fondacijama pod kontrolom Hipo banke sa druge strane…“)

Preporučujemo da pogledate ceo intervju:

Izvor: Web-tribune
Foto: youtube printscreen